Fællesspisning i Farre Forsamlingshus – er din chance for at møde med dine naboer, venner og andre i byen. Omtrent en gang om måneden fra september til maj, mødes vi i forsamlingshuset hvor et frivilligt madhold laver rigtig lækker mad til en utrolig lav pris af 60 kr. pr. voksen og 30 kr. pr. barn. Menuen inkluderer som regel to retter og kaffe/te.
Man medbringer selv sine drikkevarer.
Vi synger nogle sange, snakker på kryds og tværs af bordene, og vender verdenssituationen.
Så – har du lyst til at være med til at spise noget god mad – og evt. også selv være med til at stå for madlavningen, så mød op … næste fællesspisning er …
… meget snart …
– så hvis du vil være sikker på at få en plads, så skynd dig at ringe med din tilmelding, så snart du får løbesedlen ind af brevsprækken !!!
NB ! Af hensyn til madholdet der yder en stor GRATIS og FRIVILLIG indsats, så tilmeld jer INDEN tidsfristen udløber, af hensyn til beregning af indkøb !
HVAD ER FÆLLESSPISNING FOR NOGET?
Fællesspisning – Her kommer menuerne fra nogle af fællesspisningerne:
|
|
Søndag den 17. januar 2016 |
“Brunch med bobler” – scrambled æg, slagterens brunchpølser, fiber-pandekager med banan + ahornsirup, hjemmebagte boller, tebirkes, brød og rugbrød, pålæg fra slagteren, ost, hjemmelavede marmelader, agurkestænger, tomater og gulerodsstænger, juice, kaffe og te |
Fredag den 20. november 2015 |
Sild |
Fredag den 2. oktober 2015 |
Forloren hare med tilbehør |
Fredag den 23. januar 2015 |
Karbonader, ærter og gulerødder, kartofler |
Fredag den 21. november 2014 |
Sild |
Fredag den 19. september 2014 |
Chili con carne, med ris, grøn salat, flutes, salsa og tortillachips |
Fredag den 14. marts 2014 |
En sildemad |
Fredag den 24. januar 2014 |
Karbonader, med stuvede ærter og gulerødder, kartofler, persille |
Fredag den 22. november 2013 |
Sild |
Fredag den 6. september 2013 |
Kylling i karry med kartofler, ris og salat |
Fredag den 22. februar 2013 |
Cianfotta med rødbedesalat og madbrød |
Fredag den 25. januar 2013 |
Karbonader med grøntsager, champignonsovs og kartofler |
Fredag den 23. november 2012 (Julefrokost) |
Sild |
Fredag den 7. september 2012 |
Fruens røde gryde med kartofler og grøn symfoni |
Fredag den 23. marts 2012 |
Lasagne med salat og brød |
Fredag den 24. februar 2012 |
Hamburgerryg med gemüse |
Søndag den 19. februar 2012 |
Mini-pizza, kyllingelår, nuggets og salatbord |
Fredag den 27. januar 2012 |
“Saltimbocca di pollo” med kartofler og paprikasauce, grønkålssalat, rødbedesalat, bønnesalat, salat med quinoa, bulgur og perlebyg |
Fredag den 18. november 2011 (Julefrokost) |
Sild |
Fredag den 7. oktober 2011 |
Hakkebøf med rodfrugter, kartofler, gul og brun sovs |
Fredag den 9. september 2011 |
Karbonader med stuvede grønærter og gulerødder |
Fredag den 29. april 2011 |
Kyllingefilet med spændende kartofler og fantasisalat |
Fredag den 25. februar 2011 |
Lakserulle – tryk HER for at downloade opskriften |
Fredag den 14. januar 2011 |
Kartoffel- porresuppe – tryk HER for at downloade opskriften |
Fredag den 19. november 2010 (Julefrokost) |
Sild |
Fredag den 8. oktober 2010 |
Buffet a la Madsen |
Fredag den 3. september 2010 |
Nakkesteg med rødkål og brunede kartofler |
Fredag den 26. marts 2010 |
Tunmousse |
Fredag den 26. februar 2010 |
Hamburgerryg med grøntsager, kartofler og aspargessovs |
Fredag den 15. januar 2010 |
Tunmousse med brød |
Fredag den 20. november 2009 (Julefrokost) |
Sild |
Fredag den 2. oktober 2009 |
Carapulka med salat og ris – tryk HER for at downloade opskriften |
Fredag den 4. september 2009 |
Traditionel farsbrød med feta/spinat kartofler og sovs |
Fredag den 24. april 2009 |
Hamburgerryg med smørsauterede grøntsager, små kartofler og lys aspargessovs |
Fredag den 6. februar 2009 |
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, med kartofler og rødbeder |
Fredag den 21. november 2008 (Julefrokost) |
Sild |
Fredag den 3. oktober 2008 |
Italiensk farsrulle med flødekartofler, bønne- og tomatsalat |
Fredag den 29. august 2008 |
Kyllingefilet på cremet porrebund med kartofler og ris |
Fredag den 29. februar 2008 |
Brændende kærlighed med rødbeder |
Fredag den 18. januar 2008 |
Kalkungryde med løse ris og kartofler |
Fredag den 23. november 2007 (Julefrokost) |
Sild |
Fredag den 7. september 2007 |
Græsk farsbrød med tomatsalat, kartofler og pikant sauce |
Fredag den 23. marts 2007 |
Gule ærter med medister, flæsk og kartofler |
Fredag den 23. februar 2007 |
Hamburgerryg med grøntsager |
Fredag den 26. januar 2007 |
Krondyrragout med kartofler, waldorfsalat, sødt og surt |
Fredag den 24. november 2006 (Julefrokost) |
Hjemmelavede stegte sild |
Fredag den 31. marts 2006 |
Flæskesteg med rødkål og asier |
Fredag den 24. februar 2006 |
Ristaffel på dansk |
Fredag den 18. november 2005 (Julefrokost) |
Hjemmelavede stegte sild |
Lørdag den 2. april 2005 – 100 års Jubilæumsmiddag |
Klar suppe med kød- og melboller |
Fredag den 18. marts 2005 |
Gammeldags stegt kylling med agurkesalat, kartofler og sovs |
Fredag den 22. oktober 2004 |
Græsk farsbrød med tomatsalat, græske kartofler og grøn salat |
Fredag den 17. januar 2003 – Nytårskur |
Pestomarinerede tigerrejer og hummerhaler på rucolasalat |
Fredag den 27. oktober 2000 |
Efterårsgryde – med sæsonens grøntsager |
En tanke om “Fællesspisning”
Der er lukket for kommentarer.